Wimphof’s Hinde 2e LR CSI** Salland

We hebben een super mooie week gehad in CSI** Salland. De eerste dag was wel even heftig met de storm, maar alle lof voor iedereen daar; de organisatie, vrijwilligers maar ook collega ruiters die (onze)paarden uit de tenten hielpen bevrijden.

El Clarimo (v Clarimo) sprong erg goed. De eerste dag een foutje in het 1.40m. Tweede dag nul in big tour 1.40m en een 5e prijs.

De 6 jarige Gladstone (v Eldorado Vd zeshoek) maakte een super internationaal debuut; alle drie proeven goed gesprongen en geplaatst (6e, 7e en 11e prijs) in 6yo 1.30m.

Luimstra’s Excel (v mr. Blue) had de beuk er lekker in. Hij sprong werkelijk fantastisch. Alle proeven nul en geplaatst. Met een 3e, 4e en nog een 10e prijs in de finale. In de barrage van de finale had hij nog de snelste tijd, maar daar kregen we net een foutje.

Wimphofs Hinde (v Berlin) gaf ook alles in Salland. Nul in de eerste ranking 1.45m proef. Na een bloedstollende barrage pakte ze de 2e prijs, achter niemand minder dan held Jeroen Dubbeldam. Ook in de Grote Prijs sprong ze fantastisch en ondanks een foutje pakte ze nog mooi de 8e prijs mee! Heel trots op haar.

Complimenten aan organisatie van csi Salland. Echt super concours. De dag is al leuk beginnen met een vers gebakken eitje en heerlijk ontbijt, een super sfeer in Salland !