Prix du Vainqueur voor Marriët SIT Tolbert

SIT Tolbert stond ook dit jaar weer in de agenda. Equileus (v. Nr Uno) en Grand Prix Tn (v. Eldorado) sprongen naar een 5e en 6e prijs in de klasse M. Bruna Z (v. Bustique) maakte indruk tijdens haar Z debuut. Ze sprong in haar tweede ronde overtuigend naar een volgprijs. Equileus kreeg in het Z twee dagen net een foutje. Forsight Tn (v. Spender S) sprong alle dagen foutloos en plaatste zich zelfs voor de barrage in zijn eerste Grote Prijs. Eat My Dust (v. Marlon) sprong ook goed en pakte een volgprijs mee in de klasse ZZ.

Bij de jonge paarden (5jaar) sprongen Herman en Adrastos Z (v. Asca Z) een prachtige foutloze ronde. Ook A-Bresco Z (v. Asca Z) bleef foutloos bij de 4 jarigen onder Marriët. De cijfers waren echter nog niet heel overtuigend, maar wij zijn wel overtuigd van beide fijne paarden.

U-bresco Z (v. Untouchable Z) wist het klassiek met barrage in de klasse ZZ overtuigend te winnen. In het progressief pakte ze de tweede prijs. En daarmee tekende ze voor de Prix Du Vainqueur -prijs. Een compleet zadel van sponsor Epplejeck. Complimenten aan organisatie van SIT voor wederom een prachtige editie!