Prachtige week CSI** Wierden

Heerlijke week gehad in CSI** Wierden! Super dankbaar voor de fijne paarden en fijne mensen om ons heen. Mooi concours met heerlijk ontbijt.

El Clarimo (v clarimo) had niet een topweek. Twee rondes net een foutje in 1.40m en in finale ruiterfoutje en wat pech.

Luimstra’s Excel (v mr Blue) is echt een krachtpatser! Tweede dag sprong hij super naar een 3e prijs in de 1.30m Against the clock rubriek. In de 1* Grand prix sprong hij wederom fantastisch, in de barrage super snel maar helaas net een fout.. toch nog een 10e prijs.

Ons internationale debuut met Empire n. (V Namelus ) beloofde ook wat. Hij kreeg slechts de eerste dag alleen een foutje op de eerste hindernis. De rest van de week was hij goed wakker en foutloos. Tweede dag een 4e prijs in het 1.35m Against the clock, en in de finale pakte hij zelfs de 2e prijs! Echt een heerlijk paard voor de toekomst!

Wimphofs Hinde (v Berlin) bezorgde amazone weer kippenvel. De eerste dag sprongen ze naar een 5e prijs 1.40 2phases. De tweede dag zelfs 2e in de Longine Ranking 1.45m! In de LR Grote Prijs van Wierden sprong Hinde echt abnormaal, maar kregen ze toch net een fout. Dankzij snelle tijd toch nog een 9e prijs. We kunnen zeer tevreden terugkijken naar een prachtige week in Wierden.