Mooie resultaten @ CSI** Wierden

WIERDEN – 01-11-2016

In CSI**Wierden maakte First Buresco (v. Ginus) een netjes internationaal debuut door in de eerste ronde (door gretigheid amazone) een foutje te maken. Tweede ronde was ze foutloos en in de finale had ze 1 fout. Forsight Tn (v. Spender S) sprong erg goed in Wierden. Eerste dag kregen ze nog een pechfoutje.

Tweede dag werd hij 7e en in de 1.25m finale pakte hij de 4e prijs mee. Eat My Dust (v. Marlon) sprong alle dagen super. Eerste ronde een 8e prijs, een 5e prijs in de 1.30m finale en op de laatste dag echt een pechfoutje in het 1.35m. Wimpof’s Hinde (v. Berlin) liep een fijne foutloze inloopproef in het 1.35m. In de Longine Ranking proef leken ze echt onderweg naar de barrage, vielen de laatste twee balken uit de lepels.

In de 1.40m Finale werd ze na de barrage netjes 12e. U-Bresco Z pakte gelijk een 3e prijs mee in de 1.40m gp kwalificatie. De tweede dag leek het op een overwinning viel de laatste balk niet uit de lepel. En in de Grote Prijs sprong ze werkelijk de pannen van het dag, en ja, u raad het al, valt de laatste balk… Wel goed voor het 12e geld. Zeer tevreden over de paarden op CSI** Wierden.