Baby geluk voor Herman en Marriët

Marriët Smit-Hoekstra is zwanger, dat heeft de amazone op Facebook bekend gemaakt. Afgelopen weekend ging Smit-Hoekstra voolopig voor de laatste keer op concours in het Poolse Wilkow. Daarvoor waren wel enige aanpassingen aan haar rijkledij nodig: “Met hulp van mijn lieve schoonmoeder die extra draad door de knoopjes van mijn rijjasje heeft gezet en mijn moeder voor het aanleveren van kingsize shirts en broeken kon ik nog enigszins het buikje verstoppen.”

“Ik ben niet best aan de biks, maar er zit een kleine Pixel van mij en Herman in dit bolle buikje. Zeker de jongste 1.60m ruiter of amazone ooit denk ik”, schrijft de amazone op facebook.

BRON: Horses.nl

Verheugd en blij zijn wij met het baby- nieuws! Uiteraard gaat SH Sporthorses gewoon door. Marriët zal veel te vinden zijn op concours als trainer- coach van haar chineze pupil Moadong Yuan. Verder zal ze zich meer richten op het geven van instructie. Herman, Sanne Tuinstra, Elina de Jong en Martine Gramsbergen -Hoekstra zullen wat paarden overnemen in de wedstrijdsport.

Marriët is 19 november uitgerekend.