Succes in CSI** de Peelbergen

Geweldige week in CSI** Peelbergen gehad. Paarden sprongen echt fijn en sprongen naar mooie resultaten.
Ice Cream (v Blend) sprong de eerste dag gelijk naar een overwinning in de 6yo klasse, en een derde plaats in de 6yo against the clock. In de finale had ze net een foutje.

Hawai -s (v inshallah de muze) sprong alle dagen geweldig. Naast Tolbert en een rondje in Franeker was ze nog niet in andere keukens geweest dus ze keek haar ogen uit. Maar met een geweldige instelling en abnormaal veel kwaliteit kan Hawai je echt laten lanceren, en dat kwam er in de finale 7yo 1.35m helemaal uit. Ze sprong dubbel nul.

Jacinthe (v Winningmood) is elk concours weer productief. Deze witte strijder wil altijd haar best voor je doen. Ze was twee keer nul en geplaatst in 1.40m, en een dag kreeg ze klein foutje.

Good old Ubresco Z (v untouchable z) komt ook langzaamaan weer lekker in vorm. Eerste dag echt een pechfout, tweede dag dubbel nul en 8e in 1.40m tour.

Topper van de week is toch wel onze grommetje Gomez (v Quality Time). Hij was nul en geplaatst in 1.40 gp-qualifier. In zijn eerste Grote Prijs werkte hij zich aan alle kanten omhoog en bleef hij gewoon dubbel foutloos. In de barrage verloor Grom iets te veel tijd in de lucht, maar hij sprong geweldig! Hij plaatste zich als 9e. We hebben echt genoten van al onze fijne paarden.